Din gresala in greseala la victoria finala

Titlul cred ca spuen cam tot, iar exemplul viu este cum cineva care se vede super-specialist in de toate, atrage langa el alti specialisti, iata poza care spune totul. Nu va sfatuiesc sa afceti astfel de prosti- potlogarii – caci daca va imaginati ca sunteti mai isteti decat cei de la Google – de exemplu, atunci va inselati amarnic.

Faptul ca limba romana lasa de dorit, la un “Global Moderator” care poate scrie in modul cel mai simpatic: “cei care .. dupa ce citeste … adica ei care e mai multi”, e de fapt unul singur – FRAIERUL! Cum poti sa adminstrezi un forum de webmasteri si sa inciti la “hai sa dam clik-uri sa ne imbogatin” nu stiu.

Legat de CTR mare sau mic, mai atrag odata atentia: CTR-ul este un calcul si nu un dat. Deci nu ai cum sa-l faci mai mare sau mai mic, decat sa-l calculezi dupa o formula simpla : cat la suta din cei ce vad o reclama dau click, iata de exemplu un calcul simplu, un vizitator pe zi pe o pagina si un singur click pe o reclama inseamna un CTR =100! iar daca ai doar 25 de vizitatori si unul singur da click pe o reaclama, CTR-ul este de 4%! Deci este clar ca daca tu singur intri si dai click la o singura vizita, CTR-ul va creste, insa pe tine te intereseaza ca sta sa se intample in mod natural, adica cat mai multi din cei ce viziteza site-ul tau sa fie atrasi de reclame. Am vazut si cazuri haioase, cand 2 vizitatori au reusit sa dea 4 click-uri, deci CTR 200%! Ei si? Daca valoarea sa este de 1 cent, iaca ai strans 4 centi!

La fel este si cu CPC-ul afisat, este de fapt o medie a costurilor, unul din America poate fi de 29 de centi si unul din Romania de 1 cent, CPC mediu 15 centi! Treziti-va oameni buni!

Arenawebro

Admin de forum WebMasteri

Related Posts:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *