Tutoriale WordPress

Set featured image

Am promis ca vom incerca sa ajutam la invatarea modului de utilizare a platformei CMS WordPress. Primul tutorial se va adresa celor ce vor ca pentru fiecare postare sa fie disponibila o poza pentru articolol respectiv. Este destul de simplu, alegeti o poza de la Set featured image.

O alta problema est instalarea unei teme,atunci cand ea nu este deja prezenta in lista oferita de WordPress. Este deosebit de simplu, se face un download al temei respective pe PC, apoi upload pe hostul dumneavoastra, in folderul theme. Din acel moment tema respectiva va fi disponibila pentru activare.

Pentru orice intrebare referitoare la WordPress, utilizati forumul Wiki oferit gratuit de InfoMedia! Speram ca acest set de tutoriale wordpress vor fi de ajutor celor ce le citesc. Nu ezitati sa puneti intrebari legate de acest subiect, cu siguranta vom avea placerea sa raspundem la ele.

Related Posts:

One comment

  • Claudiu

    Cand intri pentru prima oara pe platforma wordpress, ramai un pic blocat si nu stii cu ce sa incepi. Dar, incet-incet, daca perseverezi si o folosesti des, vezi ca, defapt este foarte usoara si intuitiva. Tot ce ai nevoie, la inceput, este de cateva tutoriale simple pe care sa le aplici. Pentru instalrea wordpress,am scris un articol aici: delazero.biz/cum-sa-incepi/publicarea-site-ului-tau-pe-internet-partea-ii-a. Iar odata ce a fost instalata aceasta platforma, poti gasi tutoriale video aici: delazero.biz/videoclipuri/tutoriale-wordpress.
    Asa sper sa ajut cat mai multa lume, caci este modul cel mai usor de a-ti face un site.

    Claudiu G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *