Magazin IT

Astazi inauguram noul magazin IT din cadrul portalului InfoMedia. Achizitionarea recenta a blogurilor de IT de pe platforma ablog, cum ar fi nontebook, vanzarile in crestere a produselor din magazinele virtuale InfoMedia si TOP 400, zecile de scrisori primite pe adresa redactiei, ne-au determinat sa luam decizia de a infiinta inca un portal,separat de restul zonelor IT din reteaua e-4com.

In doar cateva minute, noul magazin online destinat zonei IT va fi disponbil. Ne dorim ca impreuna cu voi, cititorii sa ajungem la performanta de a gasi orice informatie din domeniul IT, fie ca este vorba de hardware sau software, adunata intr-un singur loc.

Veti putea achiziona produse IT, veti beneficia de asistenta gratuita pentru realizarea unui website de calitate in acest domeniu, vom merge pana acolo incat vom asigura in mod gratuit publicitate pentru toti aceia care sunt interesati in mod constant de aceasta nisa, pentru a aduce un plus de calitate in informatiile gasite peinternet.

Experienta de peste 7 ani in acest domeniu al celor de la NoteBook va fi suportul de baza pentru incpetul acestui proiect. Poat eva intrebati de ce este totul gratuit? Pentru ca nu vrem ca internetul sa fie plin doar cu produse ilegale, de proasta calitate. Trebuie sa sprijinm si noi, cu putinele resurese de care dispunem, tienrii care incep acum sa exploreze modul de lucru online. Un ajutor venit in mod dezinteresat pentru tineretul de la noi din tara este un balon de oxigende care avem cu totii nevoie. De ce sa te chinui ani buni, cand este atat de usor sa incepi cu un avantaj fata de cei care au inceput aceasta munca acum 10-15 ani? InfoMedia sustine tinerii,  in pornirea unei afaceri in mediul online!

Related Posts:

  • No Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *