Portofoliu

In sprijinul celor ce au nevoie de un site, vom prezenta un portofoliu cu cateva exemple de design si functionalitate pentru ceea ce putem noi crea. Reamintim ca la partea de design, totul depinde de pret, se poate realiza orice design doriti, insa evident preturilevor fi mult mai mari decat pentru cele la care sablonul este deja creat si functional.

Pentru a comanda un astfel de site la doar 10 euro pret total, lasati un mesaj cu date de contact (email) iar un angajat al departamentului de creatie va va contacta in maxim 24 de ore!

Bursa de Reclama

Asa cum era de asteptat, datorita seriozitatii de care a dat dovada InfoMedia, deja avem primii inscrisi la Bursa de Reclama online! Iata site-urile disponibile in reteaua TOP400:

Filme online

# Filme Online

Un site cu si despre filme online. Site-ul isi propune ca in cel mai scurt timp sa cuprinda o lista cat mai completa cu filmele tale preferate, recenzii despre filme, discutii cu fanii acestora si multe alte surprize.

# Seriale Online

# Biografie Actori

Magazine Online

Sectiunea Magazine Online cuprinde o serie de magazine online, ce va propun produse direct de la producator sau importator. In acest fel veti putea cumpara nu numai produse de calitate, dar si la cele mai mici preturi!

# Magazin Fashion Online

# Magazin IT online

# Super Market Online

Blog Gratuit

Avem deosebit aplacere sa anuntam cititorii InfoMedia ca am deschis prima platforma privata de blogging 100% gratuita!

Oferte Turism

Platile se pot face prin PayPal sau Transfer Bancar.

Related Posts:

  • No Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *