Septembrie 2022

Mai am o luna si fac 10 ani de cand sunt proprietarul acestui site, ceea ce ma bucura, am rezistat online acesti ani si am reusit sa trec de 100 de domenii in portofoliu. Nu am investit decat ceea ce au produs site-urile mele, cel mai nou site fiind bani marunti, un site de educatie financiara dar si cu si despre vedetele noastre luate asa cum scrie in numele domeniului ” la bani marunti”.

Noi in 2022

Noi adica ceva nou, nu noi astia care scriem pe site-urile din portofoliu, caci scriu doar eu. Am in portofoliu cam 40 de domenii, incerc sa le reduc pe at se poate, pentru ca nu toate aduc suficient profit ca sa merita intretinute. Am lansat bani marunti, un site are merge excelent zic eu avand in vedere nisa sa. Am lansat un portal nou pentru buuresteni, am mutat vechiul e4ro pe ro.Org si ma gandes daca site-ul [ domeniul ] vechi merita refolosit sau sa-l las in drop dupa 23 ani.

Articolul asta trebuia sris acum o saptamana, am uitat ce voiam sa mai adaug la el, dar ideea ramane: am evoluat frumos in ei 15 ani de mediu online, mai am sa zic asa cam 10 si va trebui sa trag linie. Dupa 25 de ani de munca in acest domeniu zic eu ca trebuie sa iesĀ  la pensie. Oare veniturile vor fi suficiente sau am ales drumul nu tocmai bun pentru pensionarea mea?

Related Posts:

  • No Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *