Tutoriale PHP

InfoMedia are un proiect nou, destinat programatorilor in PhP, dar si celor priceputi in design web. Iata in ce consta primul proiect: avem o baza de date, a carei structura o vedeti in cele doua poze. Este nevoie sa se schimbe designul si sa se poata modifica anumite selectii din baza de date. In principal datele folosesc la evidenta reclamelor de pe diverse site-uri.

Pagina introducere date

In continuare facem o descriere, a ceea ce trebuie sa faca scriptul PhP. Penru a mari poza, faceti click pe ea. Avem 12 campuri precum vedeti + unul id(autoincrementat). Din lista alege blog (datele se gasesc in tabelul nr.2 – o lista cu toate blogurile) se poat selecta unul sau mai multe bloguri (multiselect – cu ceck box- sau toate), pe care va apare un link sau un banner. link-ul e clar ce inseamna, iar la poza este de fapt adresa banerului. Restul de campuri zic eu ca e clar ce sunt si ce fac. Baza de date se va da printr-un fisier SQL pentru doritori.

In momentul in care se apasa salveaza la emailul (beneficiarului din campul email) se va trimite automat un email cu datele unde au fost postate link-urile si perioada pentru fiecare.

Acum sa trecem la problema mai simpla, urmarirea de catre beneficiar a link-urilor sale. Pe o pagina neparolata, beneficiarul poate introduce numele siteului sau dar poate introduce si un nickname ales initial si care e trecut in rubrica Beneficiar, si i se vor lista toate reclamele sale. Astfel fiecare isi poate verifica oricand starea din baza de date a reclamelor sale!

Pagina 2 - modificare - afisare date

Acum sa revenim la pagina 2, cea in care se vor modifica date, in functiede necesitati. Aici cel mai des trebuie modificata data expirarii, care va prelungi automat valabilitatea reclamei.

Va trebui sa poti selecta mai intai beneficiarul, apoi link-ul, apoi pozitionarea (header, footer, sidebar), aceasta trebuind sa se poata chiar modifica, adica sa treaca spre exemplu de la header in footer. Afisarea predefinita trebuie sa fie doar a celor ce nu au mai mult de o luna de la expirare, insa sa se poata selecta si varianta toate inregistrarile.

Evident ca proiectul este pe bani (deci cine va putea si va dori sa lucreze la el va fi platit). Nu trebuie realizat de cat un design mai atragator, ceea ce va oferi realizatorului si posibilitatea de reclama gratuita pe pagina de afisare a rezulattelor pentru beneficiari (si cum acestia sunt cei care au bani – e posibi sa va gasiti clienti mai usor). In general proiectul paginii de afisare este inca in tatonare, dorim sa gasim cat mai multe oportunitati sa fie speculate daca tot exista clienti care o folosesc – cel putin de doua ori.

In cazul in care sunteti interesati de proiect, lasati un mesaj cu date de contact, si pretentii financiare + termen de executie. Plata PayPal sau transfer bancar lei sau valuta.

Related Posts:

  • No Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *