Automate pentru cafea

Cu totii am vazut cat este de comod sa folosesti pentru a prepara cafeau cele mai moderne automate pentru cafea, insa de multe ori ne intrebam de unde am putea cumpara aceste minunate aparate, la preturi mai mici. Am decisa facem cateva investigatii si sa vedem ce gasim.

Expresor Saeco

Sa luam spre exemplu, Expresoare Saeco si sa vedem ce gasim. In primul rand cautam sa vedem ce caracteristici are, pentru ce anume se poate folosi, sau mai degraba unde (la birou, in magazine mici sau in baruri si restaurante).

Gama expersoarelor Saeco este destul de vasta, noi vom prezenta doar unul dintre ele, iar pentru cei interesati, au la indemana unul dintre cele mai complete site-uri pentru acest subiect: indexcafea.ro, care cu siguranta va va oferi mult mai multe detalii legade de expresoare si automate pentru cafea.

Ai idee cate variante exista pentru a servi o cafea buna? Iata o lista facuta la repezeala, doar pentru a intui cate optiui ai la indemana: cafea boabe, cafea capsule, cafea macinata sau cafea instant(ness).

Expresor DeLonghi

Revenind la automatele de cafea, am ajuns la concluzia ca totusi, cele mai reusite sunt expresorele DeLonghi.

Daca ma gandesc la ce delicioasa a fost cafeaua servita anul trecut la Milano, ma intreb daca nu cumva acesta a fost secretul, expersorul DeLonghi. Si faptul ca se serveste cu lapte la discretie a fost ceva inedit.

La fel de indedit a fost si faptul ca italienii numesc cafeaua mare, cea cu care suntem noi obisnuiti, in ceasca (sa nu zic cana) de 200 ml, americana. Nu vad legatura, insa ma bucur ca am reusit sa va dezleg degetele si sa stam de vorba despre cafea!

Sa adaug ca exista si varianta de cafea pentru slabit? Banuiesc ca sunteti la curent cu aceatsa nRelated Posts:

  • No Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *