Cafeaua de dimineata

Staream azi de dimineata si savurram o cafea, evident la cate kilograme am si la problemele cu inima, consum doar CafeForm Plus, o cafea fara cofeina cu efect benefic. Dar sa lasam cafeaua pe care o beau eu, probabil ca deja stiti destule despre ea, asa cum am aflat si eu cautand o metoda placuta de a scapa de kilogramele in plus. De fapt vreau sa discutam despre obiceiul placut de a bea cafeaua imediat dupa ce te-ai trezit.

La cafea de dimineata

CafeForm Plus – am slabit si ma simt bine

Indiferent ca bei o cafea cu cofeina sau fara, multi ne-am obisnuit sa ne incepem dimineata rasfoind internetul si sa vedem ce noutati mai sunt, cine ne-a scris pe FaceBook, cum va fi vremea, sau ce vraji a mai facut Maruta sau Andra.

Multi zic ca deja e un obicei de care nu mai poti scapa, eu recunosc ca deja sunt dependent nu de cafea, ci de obiceiul de a incepe ziua cu o cafea. Da, am trecut la CafeForm Plus pentru ca tin la sanatatea mea, nu vreau sa ajung sa dorm in scara blocului dca ase defecteaza liftul si nu mai pot urca pana la etajul 7.

Stii ce iti propun? Hai sa vedem cati dintre noi au obiceiul de a incepe ziua cu cafeaua, fara a manca sau a face altceva inainte de a sorbi macar cateva guri din cafeaua aburinda!

Inainte sa trec la CafeForm Plus ma indopam cu cafea solubila, ajunsesem sa beau din aia indiana, doar pentru ca se facea mai repede, nici macar nu mai puneam apa la fiert, direct din robinetul de apa calda, doua lingurite de ness, doua de zahar, apa si imediat pe balcon la pufait! Acum am renuntat la fumat, beau cafeaua, citesc presa si fuga la serviciu! Asta se intampla si acum, o sterg la munca! Bafta si daca esti cafengiu – cafengioaica – te astept pe Facebook!

 

Related Posts:

  • No Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *