Exit Poll Alegeri Parlamentare 2012

Alegeri parlamentare 2012

Deja este ora 12 si avem al doilea rezultat Exit Poll la alegerile parlamentare de azi. Prezenta la vot a fost de 6,3 % iar matinalii se pare ca prefera USL. Nici PPDD-ul lui Dan Diaconescu nu sta rau, se pare ca se indreapta catre un 8 % din preferintele electoratului.

La diaspora, conform celor de la circumscriptia 43 conduce Eugen Tomac si Viorel Badea(desi nu prea se stie ce a facut acesta din urma pentru emigrantii romani).

USL conduce asa cum era de asteptat, iar PDL si alianta din care face parte, abia daca au strans pana la aceatsa ora 4%, riscand sa ramana fara mandate. Probabil ca se vor mobiliza alegatorii dupa ce vor lua pranzul si poate se va mai incalzi putin afara.

Vom reveni din 2 in doua ore cu noi rezultate si stiri legate de Alegerile Parlamentare din 9 decembrie 2012.

UPDATE:

Iata ca am postat si locul unde se vor intalni alesii de astazi. Speram ca veti gandi de doua ori inainte de a pune stampila, veti analiza ce au facut data trecuta alesii si poate de data asta vom reusi sa punem in scaunul de “dormit” pe altii mai buni!

Related Posts:

 • No Related Posts

5 comments

 • Rellu

  Se pare ca ati avut dreptate cu rezultatele, desi nu inteleg cum e posibil sa fii atat de aproape de rezultatele oficiale ale Exit Poll pentru Alegerile Parlamentare din 2012!

  Dar sa vedem ce va fi maine dimineata la oficial!

 • Sorin

  Eu cred ca au pus oameni la iesirea de la urne! E simplu daca cai intrebati raspund corect. Si cu 2-300 de posturi de interviu ai rezultate aproape exacte! Mai tragi si cu urechea la ce spun oamenii la coada si iata “marele secret”! 🙂

  Parerea mea ca la Alegerile Parlamentare din 2012 marele castigator va fi Dan Diaconescu si apoi UDMR!

 • Eu cu cine votez

  Ma indoiesc ca ati ghicit asa cum va fi, sa vedem ce zic astia la TV la jurnalul de seara! Nimeni nu are cum sa ghiceasca ce va fi la Alegerile Parlamentare din 9 decembrie 2012, asa cum nimeni nu poate sti ce va fi pe 21 decembrie 2012!

  • Spania a Votat

   Ai zis si tu ceva! Ce legatura e intre Sfarsitul lumii si alegeri? Poate sfarsitul USL-ului, desi sansele sunt identice cu cele din 21 decembrie!

   Rezultatele la alegerile parlamentare se vor sti cu exactiate abia maine la ora 10!

 • Bucuresti

  Cea mai mare parodie de alegeri! Mai bine nu votam! Daca ai ghicit esti bun, dar sper sa fie total diferit parlamentul decat asa cum l-ati descris voi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *