Goblenuri

Portal Goblen

Precum deja stiti, portalul nostru gazduieste un site dedicat celor ce sunt indragostiti de arta goblenului. Goblenul poate sa-ti schimbe viata, fie ca ai inceput acum o luna sa cosi goblenuri, fie ca abia acum ai inceput sa cumperi primul goblen.

Am inceput sa cos goblenuri acum trei ani, cu intentia de a le vinde si a avea un venit suplimentar pentru mine si familia mea. Din tinerete m-am ocupat cu croitoria si crosetatul. In tinerete, pe vremea comunistilor, mi-am impleti zeci de rochii, eram cea mai fidela cumparatoare de la merceria din oras.

Dupa primele patru sau cinci goblenuri, am incercat sa le vand, erau superbe spuneau cumparatorii, insa ceream separe prea mult pentru mnca de cinci sau sase luni. Desi, zic eu ca jumatate de an de munca zilnica, cu pauze doar duminica, merita rasplatita.

Cum am vazut ca nu reusesc sa vand la pretulcerut de mine, am inceput sa-mi imodobesc casa. Intai apartamentul, apoi casa de la tara, si uite asa, m-am indragostit de propria mea munca. Rar am vandut cate un goblen, pe inernet, lapretul corect, 2-3 euro pentru un cm2. Ma desprateam cu greu de munca mea, multe le-am facut cadou copiilor, rudelor.

Acum am decis sa fac putina reclama si celor ce se ocupa cu aceasta frumoasa indeletnicire, sa ajut cu sfaturi si de ce nu , sa ajuatm domanele sa-si vanda munca la pretul corect (calitate/pret).

Sursa imagine: voicaelena.blogspot.com

Related Posts:

  • No Related Posts

One comment

  • Stefan

    Frezii(Freesias)Dimensiune in puncte de goblen: 300*170=51000 puncte,27 culori(model unic),600 Euro munca(transportare inclus)
    Dimensiuni naturale fara rama – 168mm*288mm
    Dimensiuni naturale cu rama – 310mm*430mm
    Freziile, caci asa se numesc florile din lucrare, sunt uimitoare prin aspect si captivante prin parfumul pe care-l degaj?. Iar diversitatea de culori ?n care se pot g?si le fac si mai apreciate. Sunt niste flori firave, dar rezistente.Infloresc prin martie(de ziua mamelor le gasim neaparat)Lucrarea a fost facuta in 2011. Este pusa in rama(a.2012), sticla antiblic.Greutatea lucrarii inramate 1.050 kg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *