Magazin Mesterul

Cu siguranta ai remarcat ca este mai placut, dar si mai ieftin sa iti faci singur lucrarile de bricolaj. Ai nevoie deoar de cateva instrumente de caliate. De unde le cumperi? De la Magazinul nostru online! BricoMax, este magazinul de unde poti cumpara toate instrumentele de care ai nevoie in casa ta.

Da, ai auzit bine, magazinele noastre participa la Black Friday, deci peste numai o zi poti cumpara la cel mai mic pret posibil. Toate produsele  Bosch sau HECHT vor avea reduceri de minim 30%. Merita sa cumperi acum, cand ai ocazia sa pleci acasa cu cele mai bune produse la cele mai bune preturi!

Sa zicem ca esti in cautarea unui produs de la Makita. Unde l-ai putea gasi la cel mai mic pret? Sau Black & Decker? Evident ca doar la magazinul BricoMax le poti gasi pe toate acestea, ba si mai multe, la cel mai mic pret!

Ai crezut ca asta este totul? Poate ai nevoie de o pompa sau de un aparat de sudura. Tot la noi le gasesti. De fapt, ca sa nu iti facem caul mare, iti spunem direct :Aici le gasesti pe toate!

 • Livrarea produselor se va face oriunde in Romania .
 • Pentru livrarea in tara la orasele ce fac parte din reteaua Urgent Curier tariful pentru livrare este urmatorul: 12 Ron (primul kilogram) + 0,7 Ron/kg + TVA
 • Livrarile in Bucuresti si Toate Orasele din Tara sunt efectuate de Agentii VENDARIA si Agentii firmelor de CURIER

   

Related Posts:

 • No Related Posts

One comment

 • Radu

  Eu mi-am cumparat de la ei o Motocositoare BM 87-35 cu numai 3300 de lei. Am garantie doi ani, de fapt asta m-a convins sa cumpar, altfel toti dau doar un an. Daca rezista doia ni fara probleme, va zic eu ca nu are moarte!
  Are motor de 148 cc si 3.5 CP, are tractiune proprie deci nu trebuie sa impingi, mai pe scurt sunt multumit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *