Rezultate oficiale Alegeri Parlamentare 2012

USL a obţinut la parlamentarele din 2012: pentru Camera Deputaţilor, 58 %, ARD – 16 %, PP-DD 13 % şi UDMR 5 % iar la Senat: USL a obţinut, în urma alegerilor parlamentare de duminică – 60 % din voturi, ARD are 17 %, PP-DD a obţinut 14 %, iar UDMR are 5 %.

Vadim Tudor a fost la vot

Prin urmare vom avea in Parlamentul Romaniei USL, ARD, PP-DD si UDMR. Desi se credea ca UDMR nu va intra in parlament (inca nu este cert, caci nu s-au numarat toate voturile, iar dupa redistribuire e posibil sa avem surprize), iata ca cele doua judete si-au facut datoria si au votat pentru UDMR.

Ce va urma? Probabil un dezastru, cea mai neagra perioada din istoria post decembrista a Romaniei. Puterea va detine 60 % din mandate, deci va fi la doar 6 % distanta de puterea superema, pe care o va putea dobandi simplu fie alaturi de UDMR sau de Dan Diaconescu.

Struto-Camila formata dintr-un partid liberal si unul neo-conunist, un show-man cu partid ce detine 13-14% din fotolii si un UDMR care isi vede doar intersul, alaturi de un PDL alipit de PNTCD si FC este cosmarul oricarui roman.

Ce putem spera? Mai nimic. Uniunea Europeana ne va da cu tifla definitiv, adio Schengen, adio bani europeni. Zona Euro este de neatins, caci pentru a rezista alaturi de PSD, liberalii vor trebui sa tipareasca lei, iar inflatia va fi din ce in ce mai mare. Zile grele pentru poporul roman, care a votat se pare cu inima si speranta, uitant ca PSD a mai fost la guvernare iar Dan Diaconescu nu poate face nici macar cat o ceapa degerata.

Marele disparut, dar totusi euro-parlamentar este viteazul Vadim Tudor si al sau PRM. Urletul Carpatilor a pierdut definitiv, si va urma si el calea PNTCD-ului. Insa mai are cativa anisori de stat la Bruxelles.

Aproape 42% din romani au pecetluit soarta noastra pentru 4 ani. Gasiti curelele, avem de strans puternic cureaua, daca vrem sa mai traim si la viitoarele alegeri!

Related Posts:

 • No Related Posts

5 comments

 • Laur Balaur

  Cred ca aveti mare dreptate, vor veni vremuri grele pentru Romania! Asa cap … asa caciula era o vorba din batrani (Ion Creanga), acum e clar ca asa e capul… asa si Parlamentul (capul tarii).

 • Suparatul

  Balaure, eu cred ca ne va fi bine, Antonescu si Crin sunt cei mai destepti romani la ora actuala! Altfel nu castigau alegerile!

 • Aradeanca

  Eu cred ca s-a votat anti Basescu, dar in curand o sa se vada ca am dat cu bata in balta!

 • Zapacila

  Fratilor lasati politica vine 21 Decembrie si va prinde nepregatiti! Si daca scapam, urmeaza 25 si apoi 31 decembrie! Sa ca hai sa lasam politichia pentru patru ani la colt! Suntem mancati cu oase cu tot!

 • Ham Ham

  Bine ca macar Dan Diaconescu nu a luat un loc in Parlament nici dupa redistribuire!

  Sitiatie neschimbata la procente si dupa numararea a 99% din voturi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *