WebMaster – SEO

A trecut si sfarsitul lumii, se incheie in curand si anul 2012, deci este timpul sa tragem linie si sa socotim. Foarte multa lume este interesata de cat mai multe informatii despre SEO si SERP, iata de ce credem ca pentru oricare WebMaster aflat la inceput este bine de vazut cam ce fac unii si ce rezultate reusesc sa obtina.

Am decis sa va prezentam TOP site-uri din reteaua TOP 400, anume acele site-uri care au reusit sa se detaseze de plutonul de 400 site-uri sau bloguri prin performante. Astfel vom afisa site-urile care au avut top trafic si cele care au avut top rezultate financiare.

In galeria foto am prezentat TOP 3 site-uri si bloguri la categoria trafic. Astfel pe luna decembrie (care desi nu s-a terminat, este clar ca nimic nu va modifica acest clasament), locul 1 este ocupat de blogul Tanar si Nelinistit, care se si gaseste pe prima pozitie in SERP.

Locul 2 este ocupat de e-Moldova, un blog care se straduie sa fie cat de cat la zi cu stirile si noutatile din Republica Mooldova, desi este realizat de un grup de e-Migranti in UE si America.

Locul 3 este ocupat de e-Goblen, un site de se ocupa de arta cusutului, pictura cu acul.

Restul de locuri eligibile sunt ocupate in ordine de: e-Canada, InfoMedia Seriale TV si portalul Justitie.

LA categoria castiguri situatia sta in felul urmator: locul1 este ocupat de e-MoLdova, urmata de blogul emigrantilor din Olanda si site-ul e-Jobs. Mentiunile sunt luate de Tanar si Nelinistit, e-Download, e-Australia si e-Goblen.

Related Posts:

One comment

  • Sandu

    Am folosit si eu Ubuntu, dar mai mult de cteava ore n-a rezistat pe laptop ). E tare complex, imi prind mainile in unele comenzi si chiar nu am avut rabdarea de-al freca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *